Je li mladi Dolph upucan?

Sadržaj:

Je li mladi Dolph upucan?
Je li mladi Dolph upucan?
Anonim

32-godišnji reper iz Memphisa, čije je pravo ime Adolph Thornton Jr., je upucan više puta u utorak popodne ispred hotela Lowes Hollywood. Zatim se odvukao u obližnju maloprodaju, Shoe Palace, gdje je menadžer nazvao hitnu i trudio se da pruži detalje o incidentu.

Da li je mladi Dolph upucan 2019?

32-godišnjeg repera iz Memphisa, Tennessee, čije je pravo ime Adolph Thornton Jr., suočila su tri muškarca ispred hotela Loews Hollywood u utorak popodne. Izbila je tuča i nakon što je Dolph pao na zemlju, jedan od muškaraca je izvadio pištolj i upucao ga, ostavivši ga teško povrijeđen, rekla je policija.

Ko je snimio Mladog Dolfa 2017?

Čovjek iz Memphisa osumnjičen za pucnjavu visokog profila u kojoj je ove sedmice teško povrijeđen lokalni reper Young Dolph u Kaliforniji pušten je iz zatvora bez podizanja optužnice. Odjel šerifa okruga Los Angeles potvrdio je da je Corey McClendon, 43, pušten na slobodu u četvrtak, dan nakon što je uhapšen.

Koliko je snimaka snimio Mladi Dolph?

Preko 100 metaka ispaljeno na terenac Young Dolpha u Charlotteu, NC. Reper iz Memphisa je pobjegao nepovređen zahvaljujući neprobojnim pločama.

Ko je pucao u Dolpha 100 puta?

U maju, reper sa sjedištem u Memphisu, Blac Youngsta, bio je jedan od trojice muškaraca optuženih za puštanje oružja i zavjeru za zločin u vezi s pucnjavom, za koju se vjeruje da potiče odrivalstvo između repera izvan grada. Kasnije je Young Dolph objavio pjesmu, 100 Shots, na svom albumu Bulletproof.

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Šta su glezerske pantalone?
Čitaj više

Šta su glezerske pantalone?

U osnovi, pantalone koje nisu pune dužine i gdje se porub završava malo iznad, na ili ispod gležnja nazivaju se skraćene pantalone, glezerske hlače, na gležnju, gležanj ili pantalone 7 osmina (od M&S). Čitava svrha ovih skraćenih pantalona je da pokažu vaše lijepe gležnjeve.

Kada prestaje retrogradna živa?
Čitaj više

Kada prestaje retrogradna živa?

Merkurov poslednji period retrogradnog kretanja u 2021. traje od 27. septembra do 17. oktobra! Prema prastaroj praksi astrologije, svi smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Kada se završava retrogradni Merkur? Retrogradni Merkur završava u 6 popodne po istočnom vremenu22.

Biće estetski ugodan?
Čitaj više

Biće estetski ugodan?

estetski općenito se odnosi na predmet ili predmet za koji neko smatra da je lijep ili privlačan. Nazvati nešto estetski ugodnim znači da ga smatrate lijepim i zadovoljavajućim, nečim što ispunjava sve vaše potrebe i kvalitete za ljepotu u jednom objektu.