Možete li obići trkačku stazu u Darlingtonu?

Sadržaj:

Možete li obići trkačku stazu u Darlingtonu?
Možete li obići trkačku stazu u Darlingtonu?
Anonim

Posjeta ove historijske trkačke staze za utrku, obilazak njihovog muzeja ili iskustvo vožnje/vožnje je obavezna za svakog obožavatelja Nascar-a! Kao stari obožavatelj, atmosfera na ovom mjestu je apsolutno uzbuđena! ALI… Bio sam razočaran što sam smatrao da su "nova i poboljšana" sjedišta jednako neudobna kao i stara.

Zašto je Darlington Raceway tako težak?

Darlingtonova teška priroda je zbog njegovog oblika jaja, koji je proistekao iz logističkog problema jer se staza gradila prije 68 godina 1949. Staza je kupljena od farmera Sherman Ramsey.

Šta možete ponijeti na Darlington Raceway?

DOZVOLJENE STAVKE

  • Jedan ruksak po osobi (maksimalna veličina 18"x18"x14") ili torba za kvačilo/fanny pack (maksimalna veličina 4,5"x6,5")
  • Jedan mekani hladnjak po osobi (maksimalna veličina 14"x14"x14")
  • Krema za sunčanje, krema za sunčanje, sredstvo za dezinfekciju ruku i sprej protiv buba (aerosol, gel ili tečni oblici)

Mogu li fanovi ići u Darlington?

Darlington Raceway je odobren da ima nekoliko gledalaca na trci sljedećeg mjeseca, potvrdilo je Ministarstvo trgovine u petak. Darlington će biti domaćin Xfinity trke 5. septembra, a zatim dvoglave sa trkom kamiona, a zatim trke serije Southern 500 Cup 5. septembra… Zahtjev za navijače bio je samo za Southern 500.

Da li se Nascar još utrkuje u Darlingtonu?

Serija NASCAR Cupa se vraća u Darlington DVAPADponovo 2022.! Budite ovdje dok najveće zvijezde NASCAR Cup Serije osvajaju Darlington Stripe ove nedjelje, 8. maja, dok smo domaćini zvaničnog vikenda NASCAR-a! Uronite u istinsko iskustvo trkačkog vikenda u The Lady in Black!

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Može li Marlee Matlin govoriti?
Čitaj više

Može li Marlee Matlin govoriti?

Danas, Matlin nosi slušni aparat i komunicira čitanjem s usana i korištenjem znakovnog jezika. Za razliku od nekih osoba sa oštećenim sluhom, Matlin može govoriti, ali se oslanja na prevodioca za poslovne sastanke i intervjue. "Kada sam bila mlada znala sam da sam gluva,"

Šta se od sljedećeg preporučuje prilikom pristajanja vašeg broda?
Čitaj više

Šta se od sljedećeg preporučuje prilikom pristajanja vašeg broda?

što se od sljedećeg preporučuje za pristajanje vašeg broda? koristite konop i bitve da pomognete u manevriranju vašeg čamca. Šta se preporučuje za pristajanje broda? Savjeti za pristajanje vašeg broda Polako. Kada pristajete na brod, najbolja brzina je S-L-O-W.

Da li levotiroksin uzrokuje debljanje?
Čitaj više

Da li levotiroksin uzrokuje debljanje?

Kada vam nivoi štitaste žlezde ponovo budu normalni, ovaj lek ne bi trebalo da utiče na vašu težinu. Levotiroksin se ne smije koristiti za liječenje gojaznosti ili za gubitak težine. Zašto dobijam na težini dok uzimam lekove za štitnu žlezdu?