Šta znači namršteno?

Sadržaj:

Šta znači namršteno?
Šta znači namršteno?
Anonim

: da ne odobravam (nešto) Kompanija se mršti na izlaske među zaposlenima. Javno izražavanje naklonosti se u mnogim kulturama ne voli.

Šta znači namršteno?

1: za skupljanje obrva od nezadovoljstva ili koncentracije se namrštio od ljutnje. 2: dati dokaz nezadovoljstva ili neodobravanja od strane ili kao po izrazu lica kritičari se mršte na tu ideju. prijelazni glagol.

Zar se ne mrzi?

namrštiti se ili na nešto što ne odobrava, ne voli, obeshrabruje, zamućeno gleda, gleda iskosa, snižavanje, gleda s negodovanjem, ne ljubazno prema, pokaži neodobravanje ili nezadovoljstvo. Ova praksa se osuđuje kao rasipna.

Šta znači kada se neko namršti na tebe?

Ako se namrštite na nekoga, gledate ga sa neodobravanjem, a ako se mrštite na nešto što oni rade, ni vi to ne odobravate. … Ponekad kada ozbiljno razmišljate o nečemu, možete se namrštiti, ali to je vjerovatno više izraz koncentracije nego neodobravanja.

Šta znači namršteni čovjek?

Definicija 'mrštenja'

1. povlačenje obrva i naboranje čela, posebno u brizi, ljutnji ili koncentraciji. namršteni čovek. 2. neodobravanje ili nesviđanje.

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Šta su glezerske pantalone?
Čitaj više

Šta su glezerske pantalone?

U osnovi, pantalone koje nisu pune dužine i gdje se porub završava malo iznad, na ili ispod gležnja nazivaju se skraćene pantalone, glezerske hlače, na gležnju, gležanj ili pantalone 7 osmina (od M&S). Čitava svrha ovih skraćenih pantalona je da pokažu vaše lijepe gležnjeve.

Kada prestaje retrogradna živa?
Čitaj više

Kada prestaje retrogradna živa?

Merkurov poslednji period retrogradnog kretanja u 2021. traje od 27. septembra do 17. oktobra! Prema prastaroj praksi astrologije, svi smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Kada se završava retrogradni Merkur? Retrogradni Merkur završava u 6 popodne po istočnom vremenu22.

Biće estetski ugodan?
Čitaj više

Biće estetski ugodan?

estetski općenito se odnosi na predmet ili predmet za koji neko smatra da je lijep ili privlačan. Nazvati nešto estetski ugodnim znači da ga smatrate lijepim i zadovoljavajućim, nečim što ispunjava sve vaše potrebe i kvalitete za ljepotu u jednom objektu.