Da li je to nepodnošljivo ili nepodnošljivo?

Sadržaj:

Da li je to nepodnošljivo ili nepodnošljivo?
Da li je to nepodnošljivo ili nepodnošljivo?
Anonim

Kao pridjevi razlika između nepodnošljivog i nepodnošljivog. je da nepodnošljivo nije podnošljivo; veoma teško ili nemoguće izdržati dok nepodnošljivo nije u stanju da se trpi, teško ili nemoguće izdržati; nepodnošljivo.

Je li nepodnošljiva riječ?

Tako neugodno ili bolno da se ne može podnijeti ili tolerirati: nemoguće, nepodnošljivo, nepodnošljivo, nepodnošljivo, nepodnošljivo, nepodnošljivo, nepodnošljivo.

Šta znači nepodnošljiv?

1: ne treba trpjeti ili nositi sa strpljenjem ili smirenošću: nepodnošljivo, nepodnošljivo nepodnošljivo pogrešno nepodnošljivi ponos nepodnošljivi snob.

Može li osoba biti nepodnošljiva?

Definicija nepodnošljivog je nepodnošljivo, ili je neko ko je pun sebe ili izuzetno arogantan. Dan na 100+ stepeni bez klima-uređaja je primjer nečega što bi se moglo opisati kao nepodnošljivo.

Šta to znači kada neko kaže da ste nepodnošljivi?

Ako kažete da je neko ili nešto nepodnošljivo, to naglašavate da su veoma neprijatni ili dosadni. [formalno, naglasak] Bio je nepodnošljiva dosada. Sinonimi: nepodnošljivo, nemoguće, nepodnošljivo, strašno Više sinonima za nepodnošljivo.

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Da li znojni pojas radi?
Čitaj više

Da li znojni pojas radi?

Sophia Yen, suosnivač Pandia He alth i profesor na Univerzitetu Stanford sa kliničkim fokusom na gojaznost, slaže se da trbušne znojne trake zapravo ne rade - barem ne dugo termin. "Mislim da bi to funkcioniralo privremeno, ali ne bi funkcionisalo dugoročno"

Koja aminokiselina je aspartat?
Čitaj više

Koja aminokiselina je aspartat?

Apstraktno. Asparaginska kiselina (ili aspartat) je neesencijalna aminokiselina, što znači da je sisari lako i prirodno sintetišu. To je jedna od 20 aminokiselina koje su sastavni dio proteina, troslovni kod je ASP, jednoslovni kod je D. DNK kodoni koji kodiraju asparaginsku kiselinu su GAC i GAU.

Gdje je snimano igranje s vatrom?
Čitaj više

Gdje je snimano igranje s vatrom?

Snimanje je počelo 4. februara 2019. u Burnaby, British Columbia, a završeno 29. marta. Vizuelni efekti i animacija su urađeni u postprodukciji od strane Industrial Light & Magic. Gdje je sniman Fire with Fire 1986? Lokacije snimanja vatre sa vatrom: