Zašto je stormijevo prezime webster?

Sadržaj:

Zašto je stormijevo prezime webster?
Zašto je stormijevo prezime webster?
Anonim

Mogut ljepote je nastavio, "Samo sam gledao imena prirode, kao inspirisana vremenskim prilikama-zemljom, Oluja je bila tamo, ali ja sam kao, nekako želim 'tj' kao ja. Pa sam onda uradio 'Stormie. … "Kada su me nazvali iz ureda za izvod iz matične knjige rođenih i dogovarao sam ime. Bio sam kao S-t-o-r-m-i…

Zašto je Stormijevo ime Webster?

Njen otac je insistirao da je to on, ali Osećam se kao da sam to ja. I to se jednostavno zadržalo kod nas," objasnila je Kim. "A onda mi se nije baš dopala samo Storm - nisam mislila da je to njeno ime. Onda je to postalo Stormi.

Zašto je Stormijevo prezime drugačije?

To je njegovo umetničko ime. Scottovo pravo ime je zapravo Jacques Webster. Dakle, ako Jenner i Scott daju bebi njegovo prezime, njeno ime je zapravo Stormi Webster. … Da je Džener odlučila da krene stopama svoje starije sestre, Kim Kardashian West, onda Stormi ne bi imala srednje ime.

Je li Webster stormi srednje ime?

Beba, koja je rođena 1. februarast, nije dobila srednje ime i registrovana je kao Stormi Webster. 20-godišnja mogulka za usne i njen dečko Travis Scott - čije je pravo ime Jacques Webster - otkrili su muški nadimak na Instagram objavi ranije ove sedmice.

Kolika je neto vrijednost Stormi Webster?

Travis Scott, Kylien bivši partner i otac njihove kćeri,Stormi Webster, ima neto vrijednost od 39,5 miliona$, procjenjuje Forbes od juna 2020.

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Šta su glezerske pantalone?
Čitaj više

Šta su glezerske pantalone?

U osnovi, pantalone koje nisu pune dužine i gdje se porub završava malo iznad, na ili ispod gležnja nazivaju se skraćene pantalone, glezerske hlače, na gležnju, gležanj ili pantalone 7 osmina (od M&S). Čitava svrha ovih skraćenih pantalona je da pokažu vaše lijepe gležnjeve.

Kada prestaje retrogradna živa?
Čitaj više

Kada prestaje retrogradna živa?

Merkurov poslednji period retrogradnog kretanja u 2021. traje od 27. septembra do 17. oktobra! Prema prastaroj praksi astrologije, svi smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Kada se završava retrogradni Merkur? Retrogradni Merkur završava u 6 popodne po istočnom vremenu22.

Biće estetski ugodan?
Čitaj više

Biće estetski ugodan?

estetski općenito se odnosi na predmet ili predmet za koji neko smatra da je lijep ili privlačan. Nazvati nešto estetski ugodnim znači da ga smatrate lijepim i zadovoljavajućim, nečim što ispunjava sve vaše potrebe i kvalitete za ljepotu u jednom objektu.