Šta je Kanye tvitovao?

Sadržaj:

Šta je Kanye tvitovao?
Šta je Kanye tvitovao?
Anonim

Šta je Kanye West rekao na Twitteru? "Kim je pokušala dovesti doktora da me zatvori sa doktorom", napisao je na Tviteru. "Ako me zatvore kao Mandela, znat ćete zašto." Tokom ispada na društvenim mrežama, West je takođe tvrdio da je film Get Out zasnovan na njegovom životu i zamolio je svoju svekrvu Kris Jenner da ga nazove.

Šta je Kanye tvitovao i izbrisao?

Kanye West je tvitovao, a zatim obrisao seriju uznemirujućih objava, uključujući i onu u kojoj se tvrdilo da je njegova supruga, Kim Kardashian, pozvala doktora da dođe i "zaključa [ga]".

Da li Kanye West Tweet Kylie smrdi?

Tvit Kanyea Westa, naizgled usmjeren na njegovu snaju Kylie Jenner, je tvit godine, kaže Kylie Howard. Jedan, konkretno, koji je tvitovao 22. jula, jednostavno glasi "Kylie smrdi." …

Je li Kanye obrisao svoje tweetove o Kim?

Tviter Kanyea Westa je zapalio ovih nekoliko dana nakon što je objavio, a zatim, na sreću, obrisao seriju sve bizarnijih tvitova o supruzi Kim Kardashian.

Da li je Kanye zaista tvitovao o Stormi?

“SJEVER JA IĆU U RAT I STAVITI SVOJ ŽIVOT NA KOCI I AKO SAM UBIJEN NEMOJTE NIKAD PUSTITE BELIM MEDIJIMA DA VAM KAŽU DA NISAM BIO DOBAR ČOVJEK,” West, 43, napisao je na tweetu, dodajući: "KADA LJUDI PRETE DA TE IZBRATI IZ ŽIVOTA SAMO ZNAJ DA TE VOLIM" Priložio je fotografiju 7-godišnjeg Northa, koju dijeli sa suprugom Kim.…

Preporučuje se: