Trebate li okameniti kaine?

Sadržaj:

Trebate li okameniti kaine?
Trebate li okameniti kaine?
Anonim

Trebate li okameniti Kainea ili ne raditi ništa i biti uništen? Ovaj izbor nije bitan. … Ako odlučite da ne učinite ništa i budete uništeni, Kaine će vam reći da nemate izbora i da igra neće napredovati dok je ne odlučite okameniti. Vaša odluka uopće ne utiče na priču.

Da li biste trebali okameniti Kainea?

Kratak odgovor na koji igrači treba da izaberu je da nije važno. … Igrači na kraju moraju odlučiti okameniti Kainea ako žele nastaviti igrati, osim ako smatraju da "biti uništen" jednostavno znači deinstaliranje igre i prelazak na nešto drugo.

Možete li spasiti Kainea?

Kratak odgovor, da, možete igrati kao Kaine. Međutim, to možete učiniti tek nakon što vidite prva četiri kraja igre. Ovo uključuje završetak D, koji zahtijeva da izbrišete svoje postojanje kako biste spasili Kainea. Nakon što izbrišete svoje postojanje i sačuvate podatke, pokrenite novu datoteku igre s novim imenom.

Je li Kaine djevojka?

Kaine je interspol žena koja se ne plaši da govori šta misli, oblači se kako se oseća i koristi šareni jezik da se izrazi. Kaine je također ljubazan lik koji je prikazan kako tješi mladog Emila, koji je također postao izopćenik među čovječanstvom.

Zašto se Kaine tako oblači?

Kao odgovor na uznemiravanje koje je primila u djetinjstvu zbog interseksualnosti, sviđa joj se odjeća kojanaglasiti ženske karakteristike.

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Da li je celulit ili nešto drugo?
Čitaj više

Da li je celulit ili nešto drugo?

Celulit se obično pojavljuje na bedrima, zadnjici i drugim područjima gdje može doći do većeg nakupljanja masnih ćelija. Za razliku od lipedema, celulit se ne smatra medicinskim stanjem i je čisto kozmetički. Može zahvatiti bilo koga bilo koje veličine i obično nije razlog za zabrinutost.

Ko bi osvojio gorilu ili tigra?
Čitaj više

Ko bi osvojio gorilu ili tigra?

tigar prihod za jelo bebe gorile. većina stručnjaka se slaže da bi tigrovi kombinacija prednosti u brzini, ugrizu i težini bili više od para za srebrnu gorilu. Mogu li tigrovi pobijediti gorile? Vjerujem da bi tigar pobijedio .Mužjaci gorile mogu doseći i do 400-500 lb tjelesne težine, ali odrasli mužjaci tigrova mogu dostići i preko 600 lb.

Zašto smo lojalni određenim brendovima?
Čitaj više

Zašto smo lojalni određenim brendovima?

Potrošači su lojalni brendu jer vjeruju da nudite bolju uslugu i veći kvalitet od bilo koga drugog. To se dešava bez obzira na cijenu. Kupci lojalni brendu također će vjerojatnije isprobati druge proizvode marke. Ovi proizvodi bi mogli biti čak i malo skuplji.