Šta je ozljeda Luke Kearyja?

Sadržaj:

Šta je ozljeda Luke Kearyja?
Šta je ozljeda Luke Kearyja?
Anonim

29-godišnjak je bio na margini od trećeg kola nakon što je pretrpio povredu prednje klisne zglobove protiv South Sydney Rabbitohsa. To znači da je mogao gledati kako je NRL uveo edikt o slanju igrača u kantu za sinove radi kontakta u visini glave.

Od koje se povrede oporavlja Luke Keary?

ROOSTERS GUBI TRIO U HOROR JUŽNOM DERBIJU

Keary će propustiti ostatak sezone nakon što je pretrpio ACL zbog kojeg je napustio park za samo pet minuta do kraja dok je jurio labavu loptu.

Koliko dugo je Luke Keary ozlijeđen?

Posle meča 3. kola protiv South Sydney Rabbitohsa, skeniranje je potvrdilo da je Luke Keary zadobio povredu prednjeg zgloba i da će biti nedostupan između 6-9 meseci.

Šta se dogodilo Luke Kearyju?

Keary se srušio na zemlju kada mu je lijevo koleno popustilo tokom bezazlene jurnjave u 76. minuti okršaja trećeg kola na stadionu Australija. Postojala je neposredna bojazan od suze ACL-a za playmakera Roostersa, a trener je potvrdio poražavajuću ranu prognozu na svojoj konferenciji za novinare nakon meča.

Je li Nat Butcher ozlijeđen?

Robinson potvrdio Butcher je pretrpio povredu PCL-a protiv Dragonsa prošlog vikenda i on će propustiti najmanje mjesec dana. Također imate zvjezdani duo Angusa Crichtona i Victora Radleya koji su isključeni zbog suspenzije, ali naravno, to je bilo njihovo lično djelo.

Preporučuje se: