Da li bi Joey pobijedio Marika?

Sadržaj:

Da li bi Joey pobijedio Marika?
Da li bi Joey pobijedio Marika?
Anonim

2 Joey VS Marik Joey je ovo zaradio pošteno, nakon što ga je Marik izmanipulirao da se bori protiv svog prijatelja. Ono što je posebno frustrirajuće u vezi sa ovim gubitkom je to što je Joey bukvalno pobijedio Marika. Sve što je Joey trebao da uradi je da napadne, pošto je polje njegovog protivnika bilo potpuno prazno, i on bi pobedio.

Da li bi Kaiba pobijedila Marika?

Tačno, mislim da bi striktno zasnovano samo na vještini, ne uzimajući u obzir zaplet, Kaiba bi definitivno pobijedila. Lično, osjećam se kao da je Marik uspio pobijediti većinu svojih duela zbog tehničkih detalja ili psihički mučeći protivnika da izgubi (Mai).

Je li Marik bio dobar duelist?

4 Pegasus: Je zapravo dobar duelist

Marik nije nužno loš duelista, ali da nije bilo Krilatog zmaja iz Ra, Mai bi ga izbacio iz prve runde finala Battle Cityja. On nije na nivou Pegaza, ali kreatorove vještine duela ne potiču u potpunosti iznad metoda ploče.

Je li Yugi pustio Joeya da pobijedi?

Yugi je osvojio Joeyjevu nagradnu kartu od zlikovca Rare Hunter, koji ju je sam osvojio od Joeya prije početka turnira. Međutim, Joey je insistirao da Yugi koristi Red-Eyes za sebe dok se Battle City ne završi. Pobjednik ovog duela nikada nije otkriven. Pošto Joey koristi Red-Eyes tokom 4. sezone, malo Yu-Gi-Oh!

Koliko duela je Joey izgubio?

Prvi špil Joeymade je popunjen samo sa normalnim Monster kartama i bez Spell ili Trap kartica. Koristio je ovo u prve dvije epizode drugog animea. Izgubio je ukupno 6 duela sa ovim špilom, 1 protiv Yugija i 5 protiv Tea.

Preporučuje se:

Zanimljive članke
Šta su glezerske pantalone?
Čitaj više

Šta su glezerske pantalone?

U osnovi, pantalone koje nisu pune dužine i gdje se porub završava malo iznad, na ili ispod gležnja nazivaju se skraćene pantalone, glezerske hlače, na gležnju, gležanj ili pantalone 7 osmina (od M&S). Čitava svrha ovih skraćenih pantalona je da pokažu vaše lijepe gležnjeve.

Kada prestaje retrogradna živa?
Čitaj više

Kada prestaje retrogradna živa?

Merkurov poslednji period retrogradnog kretanja u 2021. traje od 27. septembra do 17. oktobra! Prema prastaroj praksi astrologije, svi smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Kada se završava retrogradni Merkur? Retrogradni Merkur završava u 6 popodne po istočnom vremenu22.

Biće estetski ugodan?
Čitaj više

Biće estetski ugodan?

estetski općenito se odnosi na predmet ili predmet za koji neko smatra da je lijep ili privlačan. Nazvati nešto estetski ugodnim znači da ga smatrate lijepim i zadovoljavajućim, nečim što ispunjava sve vaše potrebe i kvalitete za ljepotu u jednom objektu.